Het team van pursue

ons multi-disciplinair team

Het multi-disciplinaire team van Pursue bestaat uit zeven personen. Klanten krijgen intensieve 1 op 1 begeleiding van ervaren trainers en coaches. Pursue zoekt nadrukkelijk naar trainers met toegevoegde waarde. Een ieder met een unieke mix van opleiding, achtergrond en ervaring. De sporter staat centraal. Ongeacht door wie de klant begeleid wordt, zorgt de intensieve, onderlinge samenwerking ervoor dat de klant maximaal profiteert van alle kennis en ervaring. Bij de intake wordt bepaald wie als coach de beste match is voor u.

Lars

Lars

Co-owner en founder

Gedreven, ondernemend, oprecht, sociaal, doortastend

Met meer dan tien jaar ervaring in de fitnessbranche in verschillende disciplines en bij verschillende fitness ondernemingen heeft Lars samen met mede-eigenaar Vincent Pursue Personal Training gestart.

vincent

vincent

Co-owner en founder

Bevlogen, fanatiek, energiek, doorzetter, confronterend, geduldig, integer

Oktober 2013 sloeg hij samen met Lars van de Walle de handen in één om zijn eigen “Pursue droom” na te streven. Vincent is gepassioneerd in zijn vak en geniet ervan om écht resultaten met zijn klanten te behalen.

Dennis

Dennis

Personal trainer

Sportief, fanatiek, doorzetter en gedisciplineerd

Van kleins af aan is Dennis altijd heel sportief en actief. Tijdens zijn studie sportkunde ontwikkelde hij een grote interesse in het menselijk lichaam en krachttraining en besluit dit te wilen inzetten om mensen te helpen doelen te behalen.

edwin

edwin

Personal trainer

Betrouwbaar, vrolijk, stoer, ontspannen, flexibel, behulpzaam

Edwin of ook wel bekend als Tju.
Trainen met Tju betekent: een feelgood training met feelgood muziek. Per persoon wordt per training gekeken naar wat hij of zij wilt en nodig heeft en gaat Tju vanuit daar te werk.

Tessa

Tessa

Personal trainer

Motiverend, empatisch, avontuurlijk, integer, creatief, sociaal

Het trainen en begeleiden van mensen geeft Tessa energie. Ze houdt van avontuur, nieuwe dingen en de wereld blijven ontdekken. Naast fanatiek sporten, kan ze ook genieten van gezellige festivals & etentjes met familie en vrienden. Extra specialisaties: pre- en postnataal trainen, oncologisch beweegspecialist. 

Lars

Lars

Personal trainer

Vrolijk, sociaal, enthousiast, gedreven, doorzetter, humor

Lars (jr.) brengt alle training graag met humor, enthousiasme en plezier. Hij helpt mensen graag in balans te brengen met behulp van beweging en advies over een gezonde levenstijl. Na zijn stageperiode bij Pursue in 2022 heeft hij zijn opleiding sport en bewegen afgerond en sindsdien onderdeel van team Pursue. 

martijn

martijn

Personal trainer

Doorzetter, vernieuwend, out-of-the-box, grensverleggend en gewoon lekker knallen!

Martijn is naast zijn vaste job een paar uur per week trainer bij Pursue. Nog volop aan het ontwikkelen in de branche met enorm veel enthousiasme. Hij probeert klanten te laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze denken en geeft elk individu een juiste mentale “push”, om zo het zelfvertrouwen op te krikken.

anouk

anouk

Personal trainer i.o.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.