Personal trainer Leiden

In 3 maanden uw doelen behalen

Bent u op zoek naar een personal trainer in Leiden en omgeving? U vindt Pursue Personal Training op een kwartiertje rijden van Leiden. Persoonlijke begeleiding door ervaren en professionele trainers. Een high end luxe trainingslocatie. Een trainingsprogramma dat 100 % op u is afgestemd. Op uw huidige fysieke en mentale situatie en op wat u wilt bereiken. Onze bedrijfsnaam ‘Pursue’ zegt het allemaal. We streven samen met u doelstellingen na en zetten door. Maak snel een afspraak!

BUDDY PACKAGE PERSONAL TRAINER

Bent u met meerdere mensen op zoek naar een personal trainer in Leiden? Dat kan ook! Wij hebben hiervoor het ‘buddy package’ product ontwikkeld. U kunt het gedeelde personal training noemen. Samen met uw zakenpartner bijvoorbeeld of met vrienden en vriendinnen. Met dit unieke concept kunt u niet alleen de pijn en trots delen, maar ook de kosten. Wat wilt u nog meer? Meer info en prijzen vindt u hier.

HIGH END TRAININGSLOCATIE

Geen drukbezochte fitnessfabriek in Leiden met een personal trainer, maar een high end trainingslocatie en persoonlijke begeleiding. Dat is wat Pursue Personal Training is! Onze missie is om u te begeleiden met het behalen van uw persoonlijke fysieke doelstellingen. Wij zijn werkzaam als personal trainer in Leiden en omliggende plaatsen. Onze studio zit in Alphen aan den Rijn en is makkelijk bereikbaar. Hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Bij ons vindt u luxe cardio apparatuur, diverse kracht- & functionele trainingsmaterialen en privé douchegelegenheid.

Afvallen met personal trainer

Wilt u afvallen met personal trainer? Onze missie is om uw fysieke doelen te bereiken met persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige training. Wij zijn ervaren en deskundig in het begeleiden van sport en coaching. Wij zorgen dat u gemotiveerd blijft en op een verantwoorde manier uw doelstellingen bereikt. Zonder blessures afvallen met een personal trainer? Schakel Pursue Personal Training in Alphen aan den Rijn in! Neem contact met ons op. We vertellen u graag hoe we u kunnen helpen!

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.