Fitness Alphen aan den Rijn

In 3 maanden uw doelen behalen

Bent u op zoek naar een partij die u persoonlijk begeleidt op het gebied van fitness in Alphen aan den Rijn? Wilt u kennis van zaken, fysieke doelen bereiken, advies op maat en sporten in een verzorgde en luxe trainingsstudio waar aan alle gemakken is gedacht? Kom dan naar Pursue Personal Training.

Bij ons kunt u alles krijgen wat u zoekt. Wij behandelen onze klanten als koningen en koninginnen. Wij zorgen er samen met u voor dat de gestelde doelstellingen worden behaald, of dit nou afvallen of meer spiermassa kweken is. Wij kijken naar uw lichaam en stellen hier een op maat gemaakt plan voor op. Zodat u via onze app gemakkelijk kunt bijhouden wanneer we bepaalde oefeningen gaan doen. In de app kunt u verder ook uw voortgang bijhouden.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over fitness in Alphen aan den Rijn en onze mogelijkheden hierin? Neem dan contact met ons op.

Manouk Winterkamp
Manouk Winterkamp
2023-03-24
Waar het begon met een proefles om 1x in de week te gaan trainen, is het inmiddels uitgegroeid tot al bijna 2 jaar met veel plezier sporten bij Pursue. Met de persoonlijke begeleiding, de aandacht voor jou als persoon en net even de push om het meeste uit jezelf te halen, ben ik heel blij met de keuze om bij Pursue en Tessa te trainen. Dankzij Tessa ben ik fitter dan ooit, is sporten echt een onderdeel van mijn leven geworden en ga ik met plezier naar Pursue.
Joyce Kerkvliet
Joyce Kerkvliet
2023-03-10
De plek om aan je doelen te werken met de juiste ondersteuning. Samen, in overleg kijken wat er nodig is om het resultaat te behalen wat jij voor ogen hebt. Zeer tevreden met de aanpak van Pursue en natuurlijk met het behaalde resultaat!
Floor De jong
Floor De jong
2023-02-17
Ik had geen motivatie om te sporten, maar sinds ik bij Pursue train ga altijd met plezier naar de trainingen en vind ik het heerlijk om te sporten. Je krijgt goede begeleiding ook met voedingsadvies.
Vero Holter
Vero Holter
2023-02-16
Super persoonlijk, laagdrempelig en gezellig. Top trainers met kennis.
Bjorn | BR Media Producties
Bjorn | BR Media Producties
2023-02-16
Toffe club, altijd een welkom gevoel en goede begeleiding. En niet te vergeten; resultaat!
Imogen Productions
Imogen Productions
2023-02-15
Ik train al ongeveer 3 jaar bij Tessa en ik ben super tevreden! Sinds het begin al bezig met doelen te behalen waarin ik na een paar maanden al verschil merkte. Tessa weet enorm veel van haar vak af en zorgt elke keer weer voor een variërende training. Daarnaast is het ook altijd gezellig 🙂 Pursue is zeker een aanrader!
Roeland Vink
Roeland Vink
2020-06-24
Enthousiaste trainers en mooie apparaten! De sportschool ligt op een bedrijventerrein in Alphen aan den Rijn en omdat ik vaak in de avond mijn workouts doe is er altijd genoeg parkeerplek. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die er goed uit wil zien!
rocco vd Werff
rocco vd Werff
2020-03-29
Vandaag meegedaan met de quarantine yoga op zondagochtend met Tessa. Super goed hoe jullie iedereen ook in deze spannende tijden in shape willen houden !!! Thanks team Pursue..
Rick
Rick
2018-05-17
Wil je resultaat, hier moet je wezen 💪
Miranda Kapteijn
Miranda Kapteijn
2017-08-28
Zeer enthousiaste en professionele trainers. Het resultaat wat ik in 3 maanden behaald heb (ik heb mee gedaan met het One Q program) is echt boven verwachting! Ik blijf bij Pursue trainen 🙂

1-OP-1 BEGELEIDING OF BUDDY PACKAGE

Bij Pursue Personal Training bieden we verschillende mogelijkheden voor fitness in Alphen aan den Rijn. Wij bieden een 1-op-1 setting waarbij er samen met een personal trainer gekeken wordt naar uw fysieke doelstellingen. Vervolgens wordt er een persoonlijk trainingsplan opgesteld welke u samen met uw Personal Trainer nastreeft.

Omdat veel mensen een duwtje in de rug nodig hebben en dit veelal kunnen halen uit vrienden die elkaar motiveren, heeft Pursue een pakket (Buddy Package) samengesteld speciaal voor degene die wil sporten met een partner of vriend/vriendin. Dit is ook mogelijk in een grotere groep (3-5 personen) via Privileged Group Training.

FIT IN HET LEVEN

Bewegen doet goed. U voelt u fit en energiek. Ook het concentratievermogen en geestelijke prestaties worden door sporten verbeterd. Wanneer er lichamelijke doelen worden gesteld is sporten met begeleiding belangrijk. Wat net zo belangrijk is en in sommige gevallen nog belangrijker, is het persoonlijke voedingspatroon. Ook op het gebied van voeding kan Pursue persoonlijke adviezen geven. Pursue werkt samen met gespecialiseerde organisaties die de voedingsadviezen kunnen ondersteunen.

Waarom fitness in Alphen aan den Rijn

• Personal training mogelijk tot zes personen
• Luxe trainingsstudio
• Kwalitatief sport apparatuur
• Werken op afspraak
• Persoonlijke doelen nastreven
• Hoog expertise niveau

Warm gelopen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijk samen met ons uw haalbare doelen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.