Personal training studio

In 3 maanden uw doelen behalen

In onze personal training studio helpen wij onze klanten met het nastreven van fysieke doelen. Dit doen we door op een persoonlijke wijze kwalitatief hoogwaardige training te geven. Onze personal training studio is een high end trainingslocatie waar we in een kleine setting 1 op 1 begeleiding geven. Wij geloven dat met persoonlijke begeleiding doelstellingen eerder en makkelijker bereikt worden. We zorgen dat u volhoudt. Om die reden hebben wij onze bedrijfsnaam ook zorgvuldig gekozen. Het staat voor alles waar wij in geloven. Benieuwd wat u in onze personal training studio kunt bereiken? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We helpen u op weg en begeleiden u in het behalen van uw fysieke doelstellingen.

Werkwijze personal training

Tijdens een intake in onze personal training studio stellen wij uw individuele doelen vast. Pursue Personal Training helpt u deze vervolgens te realiseren. Met een op maat gemaakt trainingsschema en persoonlijke begeleiding wordt de voortgang nauwkeurig bijgehouden. Zo zorgen we dat u ‘on track’ blijft  en dat u gemotiveerd blijft om uw persoonlijke fysieke doelstellingen ook daadwerkelijk te bereiken.

De trainers en coaches hebben jarenlang ervaring, zijn zeer deskundig en EREPS gecertificeerd. De begeleiding baseren we op u, maar ook op trends en ontwikkelingen in de markt. We zorgen dat we altijd up-to-date zijn en u op de juiste wijze kunnen begeleiden. Dit alles doen we op een gezonde en verantwoorde manier.

Personal training Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige personal training in Alphen aan den Rijn? Geen volgepakte fitness studio, maar een high end trainingslocatie met persoonlijke begeleiding. Onze ruimte is hoogwaardig afgewerkt en ingericht met luxe cardio apparatuur, kracht- en functionele trainingsmaterialen en privé douchegelegenheid. Als dat is waar u naar op zoek bent, neem dan eens contact op met Pursue Personal Training in Alphen aan den Rijn. Bellen kan op 0172-576 898 of vul het contactformulier in. We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.