Sportschool Alphen aan den Rijn

Pursue Personal Training, de sportschool in Alphen aan den Rijn gericht op kwalitatieve begeleiding

U wilt fit door het leven gaan en u weer lekker in uw lijf voelen? Bij de sportschool in Alphen aan den Rijn van Pursue krijgt u de begeleiding die u verwacht. Bij Pursue worden reële en haalbare persoonlijke doelen gesteld. Op basis van deze doelen wordt een persoonlijk trainingsplan opgesteld en wanneer nodig worden deze omhoog of omlaag bijgesteld. Door de kwalitatieve wekelijkse persoonlijke begeleiding kan de weg naar deze doelen gemonitord worden.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze sportschool in Alphen aan den Rijn en onze mogelijkheden hierin? Neem dan contact met ons op.

Manouk Winterkamp
Manouk Winterkamp
2023-03-24
Waar het begon met een proefles om 1x in de week te gaan trainen, is het inmiddels uitgegroeid tot al bijna 2 jaar met veel plezier sporten bij Pursue. Met de persoonlijke begeleiding, de aandacht voor jou als persoon en net even de push om het meeste uit jezelf te halen, ben ik heel blij met de keuze om bij Pursue en Tessa te trainen. Dankzij Tessa ben ik fitter dan ooit, is sporten echt een onderdeel van mijn leven geworden en ga ik met plezier naar Pursue.
Joyce Kerkvliet
Joyce Kerkvliet
2023-03-10
De plek om aan je doelen te werken met de juiste ondersteuning. Samen, in overleg kijken wat er nodig is om het resultaat te behalen wat jij voor ogen hebt. Zeer tevreden met de aanpak van Pursue en natuurlijk met het behaalde resultaat!
Floor De jong
Floor De jong
2023-02-17
Ik had geen motivatie om te sporten, maar sinds ik bij Pursue train ga altijd met plezier naar de trainingen en vind ik het heerlijk om te sporten. Je krijgt goede begeleiding ook met voedingsadvies.
Vero Holter
Vero Holter
2023-02-16
Super persoonlijk, laagdrempelig en gezellig. Top trainers met kennis.
Bjorn | BR Media Producties
Bjorn | BR Media Producties
2023-02-16
Toffe club, altijd een welkom gevoel en goede begeleiding. En niet te vergeten; resultaat!
Imogen Productions
Imogen Productions
2023-02-15
Ik train al ongeveer 3 jaar bij Tessa en ik ben super tevreden! Sinds het begin al bezig met doelen te behalen waarin ik na een paar maanden al verschil merkte. Tessa weet enorm veel van haar vak af en zorgt elke keer weer voor een variërende training. Daarnaast is het ook altijd gezellig :-) Pursue is zeker een aanrader!
Roeland Vink
Roeland Vink
2020-06-24
Enthousiaste trainers en mooie apparaten! De sportschool ligt op een bedrijventerrein in Alphen aan den Rijn en omdat ik vaak in de avond mijn workouts doe is er altijd genoeg parkeerplek. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die er goed uit wil zien!
rocco vd Werff
rocco vd Werff
2020-03-29
Vandaag meegedaan met de quarantine yoga op zondagochtend met Tessa. Super goed hoe jullie iedereen ook in deze spannende tijden in shape willen houden !!! Thanks team Pursue..
Rick
Rick
2018-05-17
Wil je resultaat, hier moet je wezen 💪
Miranda Kapteijn
Miranda Kapteijn
2017-08-28
Zeer enthousiaste en professionele trainers. Het resultaat wat ik in 3 maanden behaald heb (ik heb mee gedaan met het One Q program) is echt boven verwachting! Ik blijf bij Pursue trainen :)

SPORTSCHOOL ALPHEN AAN DEN RIJN BIEDT VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Pursue, de sportschool in Alphen aan den Rijn die gelooft in de voordelen van persoonlijke begeleiding. Het maximale uit uzelf halen. Samen de gestelde doelen bereiken is waar de coaches van Pursue blij van worden. Dit kan in een 1-op-1 setting tot maximaal groepen van 6. Daarnaast heeft Pursue het product; Buddy Package ontwikkeld. Hier staat 1x, 2x of 3x in de week sporten met u buddy onder begeleiding waar de gezamenlijke gestelde doelen centraal staan.

Waarom sporten bij Pursue?

De coaches van Pursue zijn gekwalificeerde personal trainers. Hebben jaren ervaring en kunnen daarom reële en haalbare doelen stellen. Motiveren, het boven jezelf uit laten stijgen, fysieke doelen behalen zijn dingen waar de trainers van Pursue blij van worden. Daarnaast hebben ze een sfeervolle en luxe trainingsstudio weten neer te zetten en maken ze gebruik van kwalitatief sportmateriaal. De trainers van Pursue nemen de tijd voor u. Bent u ondertussen warm gelopen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Heeft u persoonlijke doelen te behalen? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

sportschool alphen aan den rijn

Wat motiveert jou?

Elk persoon heeft unieke beweegredenen om te starten met sporten. Misschien wil je gewicht verliezen om jouw ideale gewicht te bereiken, of draait het allemaal om spieropbouw voor jou. Ongeacht jouw persoonlijke doelstellingen, staan wij klaar om je bij te staan op deze reis. Daarnaast kunnen wij voedingsadvies aanbieden, om jou zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.