Personal trainer Gouda

In 3 maanden je doelen behalen

Voor een personal trainer nabij Gouda ben je bij Pursue aan het juiste adres. Onze personal training studio is hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Zo vind je luxe cardio apparatuur, diverse trainingsmaterialen en een privé douchegelegenheid. Een goed ingericht trainingsprogramma staat uiteraard centraal. Doordat wij continu op de hoogte zijn van de laatste fitnesstrends bent u verzekerd van een ervaring zoals Personal Training hoort te zijn. Ben jij nieuwsgierig naar onze studio? Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek en ga direct aan de slag om jouw doelstellingen te realiseren.

AAN DE SLAG MET EEN BUDDY

Naast 1-op-1 personal training kun je met een buddy package deal personal training volgen met je zakenpartner of één tot drie vrienden of vriendinnen. Hierbij is het uitgangspunt om één sessie per week met je buddy te volgen en één sessie werk je samen met een personal trainer aan je persoonlijke doelstellingen. Met een buddy package deal heb je twee keer per week intensieve personal training en kun je daarnaast de kosten met elkaar delen. Ben jij op zoek naar een personal trainer nabij Gouda? Kom langs in onze trainingsstudio voor een vrijblijvend gesprek of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik zoek een personal trainer nabij Gouda!

Wij geloven dat het voor jouw werk, ambities of verdere passies belangrijk is dat je goed in je velt zit. Body-awareness en een gezond energieniveau zijn belangrijke succesfactoren. Voor de volhouder is niets onmogelijk als je je doelen maar blijft nastreven. Vandaar dat onze bedrijfsnaam ook precies onze filosofie is. Pursue. Jouw personal trainer in Alphen aan den Rijn en omstreken.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.