Testimonials

Testimonials van Pursue

De persoonlijke doelen van onze klanten nastreven is waar wij voor staan.

Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue.

Er werd goed naar mij geluisterd en hoewel dit geen standaard aanpak was, hebben we hele goede afspraken kunnen maken om hiermee op een gezonde en doeltreffende manier aan de slag te gaan. Vanaf het begin was het hard trainen, de grens opzoeken, maar er niet overeen. Wekelijks monitoren van mijn gezondheid, voeding (we bespreken dit regelmatig maar gebruiken ook de handige Vytal-app) en progressie gaf mij en Lars een goed beeld hoe ik ervoor stond en of we op het juiste pad zaten. Na enige tijd ben ik ook op advies van Lars gestart met hardlopen naast de training om mijn metabolisme verder te activeren. Middels een koppeling tussen mijn sporthorloge en de app van Pursue is er een mooi overzicht van mijn activiteit over de hele week. Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue. De sfeer is gemoedelijk doch wel zeer motiverend. Naast de PT-training doe ik nu 2 keer per week mee met de HIIT groepstrainingen bij Pursue, net zo motiverend als uitdagend! Inmiddels heb ik mijn doel behaald en is het trainen en een gezond voedingspatroon voor mij normaal geworden.

~ Martijn Daniels ~

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen”

“We begonnen om bij Pursue met het doel om 10 kilo af te vallen. Dit is gelukt en wij zijn nu met veel plezier 2 jaar verder. We zijn van 2 trainingen naar 3 trainingen per week gegaan omdat het trainen bij Pursue zeer goed bevalt en het goed is voor je gezondheid en welbevinden. De begeleiding van onze trainers is top. Verder zijn de trainingen zeer afwisselend en de Personal Trainer zorgt er ook voor dat je ook echt tot het uiterste gaat. Wanneer wij het zelf zouden moeten doen, zoals in een grotere sportschool, zou ons dat niet lukken. Daarnaast krijg je ook voedingsadvies en is de sfeer bij Pursue zeer goed.

Het is een kleinschalige sportclub met alle aandacht en focus op de klant. Wij zijn blij lid te zijn van Pursue. We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen. Naast het afslanken wordt de conditie natuurlijk beter en ook het lijf wordt gespierder. Wij gaan nog wel even door bij Pursue. Het bevalt ons nog steeds zeer goed.”

– Rene & Chris –

Tessa voelt goed aan wat ik nodig heb. Soms is dat een krachttraining, soms een motiverend gesprek.

Inmiddels train ik al twee jaar bij Pursue. Ik heb mijn hele leven al moeite met een goed gewicht behouden en was ook geen fanatieke sporter. Waar mijn focus in het begin voornamelijk lag op kilo’s kwijtraken, merkte ik gaandeweg dat ik ook plezier vind in het sterker en fitter worden van mijn lichaam, iets wat ondanks al mijn pogingen tot nu toe nooit zo van de grond kwam. Die vooruitgang maakt een wereld van verschil, en ik train nu met gewichten en doe oefeningen die ik eerder niet voor mogelijk had gehouden. Tessa voelt goed aan wat ik nodig heb. Soms is dat een krachttraining, soms een motiverend gesprek. Ik sport twee of drie keer in de week, en daarnaast ben ik ook begonnen met de groepslessen yoga. Naast dat de yoga zelf goed bevalt, is de afwisseling van lessen in kleinschalig groepsverband met personal training erg leuk. Als je mij twee jaar geleden had verteld dat ik met plezier en op eigen initiatief vier of vijf keer in de week zou gaan sporten, had ik het niet geloofd. Toch is het zo!

~ Kirsten ~

“We zijn blij met de toppers bij Pursue, dankzij hen zijn we fitter, sterker, zitten we goed in ons vel en hebben we een stok achter de deur op momenten dat we eigenlijk geen zin hebben om te sporten.”

“Al jaren sporten wij bij Pursue. Onder de enthousiaste begeleiding van 1 van de personal trainers werken we aan het versterken van ons lijf, het verbeteren van onze conditie en maken we ondertussen veel plezier. Wij krijgen onze PT-training van Dennis. Hij biedt ons een gevarieerde training, daagt je uit om jezelf uit te dagen, maar past ook met gemak oefeningen aan wanneer dit nodig is. Ook maken we gebruik van het groepsaanbod, in een gezellige groep 40 minuten lang jezelf uitputten om vervolgens thuis voldaan op de bank te ploffen. We zijn blij met de toppers bij Pursue, dankzij hen zijn we fitter, sterker, zitten we goed in ons vel en hebben we een stok achter de deur op momenten dat we eigenlijk geen zin hebben om te sporten ”

~Misha en Nienke~

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan”

“Al vanaf het eerste begin sport ik bij Pursue PT. Ik ben met mijn personal trainer Lars meegegaan toen hij samen met Vincent Pursue PT begon. Ik was erg tevreden met zijn trainingsaanpak en wilde dat graag voortzetten. Ik heb er geen spijt van. De ambiance van Pursue is prettig. Het is kleinschalig, de locatie ziet er goed uit met goede apparatuur en de trainingen zijn veelal op afspraak. In het begin hield ik het op PT. Ik ben nu echter ook regelmatig te vinden in diverse groepslessen zoals HIIT en kracht trainingen van 40 minuten. Door de relatieve kleinschaligheid begin je je medesporters te kennen, wordt de onderlinge competitie aangewakkerd en heb je meer plezier tijdens het sporten.

De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan en wat activiteiten toe te voegen, alhoewel ik er daar een paar van haat. Een rondje parkeer terrein met een schijf van 15 kilo boven je hoofd is geen pretje. Inmiddels is de crew uitgebreid met prettige collega’s, de locatie is vergroot en heeft meer mogelijkheden. Ik kan het iedereen aanraden, alhoewel, het moet niet te druk worden natuurlijk.”

– Hans Reinders –

Het contact is goed, de humor is geweldig en de trainers zijn vakkundig en flexibel, ook als er een keer iets tussenkomt.

Nooit goed genoeg😁 De sfeer bij Pursue is uitstekend, de personal trainers proberen je continu te prikkelen tot verbetering van je sportprestaties. Het is eigenlijk nooit goed (en zwaar) genoeg💪. Bijvoorbeeld die subtiele verwijzingen dat de oefening 8 tot 12 keer herhaald mag worden betekent eigenlijk gewoon 12 keer. En geloof me die aanpak werkt #echt 💪. Het contact is goed, de humor is geweldig en de trainers zijn vakkundig en flexibel, ook als er een keer iets tussenkomt. Fijne sportschool 👍

~ Edwin ten Brink ~

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.