Over Pursue

WIE IS PURSUE

“Pursue”, oftewel “najagen” / “nastreven”. De persoonlijke doelen van onze klanten nastreven is waar wij voor staan. Wij zullen u écht helpen met het behalen van uw doelen.

Pursue

Hard werken
combineren met plezier

Pursue is 1 oktober 2013 opgericht door Vincent van der Kort en Lars van de Walle. Beiden een passie voor sport en geruime tijd werkzaam in de fitnessbranche. Ervaren en gedreven in het begeleiden van sport en het coachen van mensen om deze te helpen hun doelen te realiseren. “Pursue”, oftewel “najagen” / “nastreven”. De persoonlijke doelen van onze klanten nastreven is waar wij voor staan. Wij zullen u écht helpen met het behalen van uw doelen. Ons onderscheidend vermogen zit hem in de zeer persoonlijke benadering en kwalitatief hoogwaardige begeleiding. Onze coaches zijn deskundig, ervaren en EREPS gecertificeerd. We volgen de trends en ontwikkelingen in de markt en zorgen ervoor dat wij altijd up-to-date zijn zodat we u op de juiste wijze begeleiden op het gebied van training, voeding en mindset.

Bel: 0172 576 898 of e-mail: info@pursuept.nl
Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.