Personal Trainer Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een personal trainer bij u in de buurt? | Personal trainer Alphen aan den Rijn

Zoek dan niet verder! Pursue Personal Training is al sinds 2013 actief om ondernemers en particulieren te helpen met hun sportdoelen. Van spiermassa opbouwen tot het kwijtraken van die laatste paar kilo’s om uw streefgewicht te bereiken. Pursue stelt samen met u een sportprogramma op die past bij uw huidige fitheidsniveau en persoonlijke doelen. Met gedreven, behulpzame en zeer ervaren trainers helpen we u om alles uit iedere trainingssessie te halen.

Elke dag weer zijn wij druk bezig met het coachen en motiveren van onze klanten om hun fysieke kracht en conditie te verbeteren. Door het combineren van hard werken en plezier, doen wij er alles aan om er niet alleen voor te zorgen dat u de doelen haalt die we vooraf gesteld hebben, maar ook om voldoening uit het proces te halen. Dat is de kracht van personal training!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een personal trainer in Alphen aan den Rijn en onze mogelijkheden hierin? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk de opties hieronder voor een personal trainer Alphen aan den Rijn.

Manouk Winterkamp
Manouk Winterkamp
2023-03-24
Waar het begon met een proefles om 1x in de week te gaan trainen, is het inmiddels uitgegroeid tot al bijna 2 jaar met veel plezier sporten bij Pursue. Met de persoonlijke begeleiding, de aandacht voor jou als persoon en net even de push om het meeste uit jezelf te halen, ben ik heel blij met de keuze om bij Pursue en Tessa te trainen. Dankzij Tessa ben ik fitter dan ooit, is sporten echt een onderdeel van mijn leven geworden en ga ik met plezier naar Pursue.
Joyce Kerkvliet
Joyce Kerkvliet
2023-03-10
De plek om aan je doelen te werken met de juiste ondersteuning. Samen, in overleg kijken wat er nodig is om het resultaat te behalen wat jij voor ogen hebt. Zeer tevreden met de aanpak van Pursue en natuurlijk met het behaalde resultaat!
Floor De jong
Floor De jong
2023-02-17
Ik had geen motivatie om te sporten, maar sinds ik bij Pursue train ga altijd met plezier naar de trainingen en vind ik het heerlijk om te sporten. Je krijgt goede begeleiding ook met voedingsadvies.
Vero Holter
Vero Holter
2023-02-16
Super persoonlijk, laagdrempelig en gezellig. Top trainers met kennis.
Bjorn | BR Media Producties
Bjorn | BR Media Producties
2023-02-16
Toffe club, altijd een welkom gevoel en goede begeleiding. En niet te vergeten; resultaat!
Imogen Productions
Imogen Productions
2023-02-15
Ik train al ongeveer 3 jaar bij Tessa en ik ben super tevreden! Sinds het begin al bezig met doelen te behalen waarin ik na een paar maanden al verschil merkte. Tessa weet enorm veel van haar vak af en zorgt elke keer weer voor een variërende training. Daarnaast is het ook altijd gezellig :-) Pursue is zeker een aanrader!
Roeland Vink
Roeland Vink
2020-06-24
Enthousiaste trainers en mooie apparaten! De sportschool ligt op een bedrijventerrein in Alphen aan den Rijn en omdat ik vaak in de avond mijn workouts doe is er altijd genoeg parkeerplek. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die er goed uit wil zien!
rocco vd Werff
rocco vd Werff
2020-03-29
Vandaag meegedaan met de quarantine yoga op zondagochtend met Tessa. Super goed hoe jullie iedereen ook in deze spannende tijden in shape willen houden !!! Thanks team Pursue..
Rick
Rick
2018-05-17
Wil je resultaat, hier moet je wezen 💪
Miranda Kapteijn
Miranda Kapteijn
2017-08-28
Zeer enthousiaste en professionele trainers. Het resultaat wat ik in 3 maanden behaald heb (ik heb mee gedaan met het One Q program) is echt boven verwachting! Ik blijf bij Pursue trainen :)

Niet zomaar een sportschool

Bij Pursue Personal Training kunt u bouwen op persoonlijke begeleiding. Zo helpen en motiveren we u en maken we een realistisch plan met een doelstelling die past bij uw fysiek en wensen! Geen loze beloftes, maar gewoon een goede, haalbare individuele doelstelling waar we in de komende periode naar toe werken. Met behulp van uw schema houden we constant de voortgang in de gaten en sturen we bij waar nodig. De begeleiding is afgestemd op uw persoonlijke situatie, wij kennen de uitdagingen van onze klanten.

Tijdens onze personal training sessies streven we altijd een doel na, maar wij weten als geen ander dat dit alleen kan met een leuke en uitdagende training. Plezier tijdens de training staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.  Wij geloven dat we met hard werken en plezier hebben in het proces, samen uw doelen kunnen bereiken. Dat betekent maatwerk op alle vlakken: training, voeding & mindset.

Wij bieden naast 1 op 1 training ook een buddy training traject aan. Zo kunt u samen met uw (zaken) partner of vriend(in) de trainingen volgen. Uiteraard stemmen wij ook in het buddy programma de training helemaal op het individu af en maken we geen gebruik van kant en klaar oplossingen.

personal trainer alphen aan den rijn

Onze locatie | Personal trainer Alphen aan den Rijn

Door de gunstige ligging van onze club en de high-end apparatuur die wij gebruiken kunnen wij de personal training bieden die bij u past. Onze trainers zijn flexibel en bereikbaar, we hebben ruime openingstijden en zijn goed te bereiken met de auto en met de fiets, wel zo fijn. Wij verwelkomen u graag in onze luxe ingerichte trainingsstudio. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een personal trainer Alphen aan den Rijn?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.