Buddy Package

Personal training met (zaken-)partner

Train met een partner, ontwikkel samen en deel de kosten met ons Buddy Package. Deze unieke optie biedt een diepere, meer persoonlijke trainingservaring, terwijl je motivatie en ondersteuning haalt uit het trainen met een vriend, partner of collega.

Wat houdt het Buddy Package in?

Ons unieke Buddy Package biedt u de gelegenheid om 1-op-2 personal training te delen met uw (zaken-)partner, een vriend of vriendin. Hiermee geniet u van de voordelen van intensieve personal training, terwijl u de kosten samen deelt.

Wanneer u kiest voor het Buddy Package, krijgt u de gepersonaliseerde aandacht en aanpasbaarheid die personal training met zich meebrengt, maar in een format dat bevorderlijk is voor het samenwerken en aanmoedigen. U en uw trainingspartner werken samen met dezelfde personal trainer, die de sessies zal aanpassen aan zowel uw persoonlijke doelen als die van uw partner.

Bereik samen uw doelen

Dit is een uitstekende kans om fitnessdoelen na te streven in een ondersteunende, motiverende omgeving. Ook kunt u elkaar verantwoordelijk houden en samen vooruitgang boeken, wat het bereiken van uw doelen nog waarschijnlijker maakt.

Het Buddy Package is niet alleen kostenefficiënt, maar biedt ook de extra bemoediging en motivatie die voortkomen uit het samen trainen. Dus, waarom niet de kosten verlagen, uw motivatie vergroten en uw fitnessdoelen sneller bereiken met ons Buddy Package?

Wat kost het buddy package ?

Zie hieronder onze prijzen. Wil je meer weten over onze training mogelijkheden of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Buddy Package®
1x per week 1:2€ 149 p.p. per maand
2x per week 1:2€ 289 p.p. per maand
3x per week 1:2€ 419 p.p. per maand
buddy package

Samen sporten is leuker

Op zoek naar een stimulerende trainingservaring? Ons Buddy Package nodigt u uit om de voordelen van personal training te delen met een vriend, zakenpartner of geliefde. U ontvangt nog steeds individuele aandacht, op elkaar afgestemde sessies en professionele begeleiding, maar u deelt tegelijkertijd de kosten en geniet van het plezier en de motivatie van samen trainen. Met het Buddy Package, kan fitness effectief, betaalbaar en leuk zijn. Laten we samen werken aan jouw fitnessdoelen!

Wat ons drijft

Wat ons drijft als Personal Trainers bij Pursue is de mogelijkheid om mensen te helpen hun fitness- en gezondheidsdoelen te bereiken. Wij zijn gepassioneerd over het creëren van individueel afgestemde trainingsprogramma’s die aansluiten bij de specifieke wensen en doelen van elk individu. Niets vervult ons meer dan het zien van progressie en zelfvertrouwen bij onze klanten als ze sterker en gezonder worden.

De positieve impact die fitness en een gezonde levensstijl kunnen hebben, inspireert ons elke dag. Het zien van de vreugde, veerkracht en vasthoudendheid bij onze klanten, en het deel uitmaken van hun reis, is wat ons voortdrijft.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.