Wat kost een personal trainer?

In 3 maanden uw doelen behalen

Veel mensen willen graag weten: ‘wat kost een personal trainer?’ Een personal trainer is relatief duur als u het vergelijkt met prijzen van reguliere sportscholen. Logisch! De commercials van prijsvechters halen u over om een abonnement af te sluiten. Voor een laag bedrag kunt u iedere dag komen sporten. Dat beloven ze althans! Wat ze in de commercial niet vertellen is dat het altijd zo druk is dat u maar moet afwachten of er plek voor u is om te trainen. Ook is er geen persoonlijke begeleiding. Dus geen expertise en geen motivator die u écht helpt uw fysieke doelstellingen te bereiken. De vraag ‘wat kost een personal trainer?’ gaat dus over prijs-kwaliteitverhouding. Bij Pursue krijgt u veel kwaliteit voor uw geld, dat is zeker. Wij helpen u écht met het realiseren van uw doelen. Neem contact met ons op, we vertellen u alles over onze werkwijze.

PERSONAL TRAINING BIJ PURSUE IS:

  • Kleine setting 1-op-1
  • High end trainingslocatie
  • Alles op afspraak
  • Meer mogelijkheden
  • Gericht op bewust en gezond leven
  • Kwaliteit en expertise
  • Trainen met vrienden of (zaken)partners ook mogelijk
  • Uniek ONE Q programma

Wij bieden 1-op-1 personal training. Maar u kunt ook bij ons terecht met meerdere mensen. Ons unieke concept ‘buddy package’ geeft u de mogelijkheid om een personal training met een buddy te starten. Hierbij traint u 1x, 2x of 3x per week met een (zaken-)partner of vriend/vriendin. Niet alleen gezellig en motiverend, maar het drukt ook de kosten.

wat kost een personal trainer

Maar wat kost een personal trainer?

Zoals hierboven besproken is een personal trainer niet goedkoop. Bij Pursue krijgt u alle aandacht als u een 1 op 1 training volgt. Hierbij heeft de trainer de meeste focus op u. Hij hoeft namelijk op niemand anders te letten. Het is hierdoor wel de duurste variant.

Personal Training 1:1
1x per week 1:1€ 259 per maand
2x per week 1:1€ 499 per maand

Het kan wel goedkoper door met een buddy samen te sporten of in een kleine groep. Het nadeel hiervan is dat de focus dan niet meer alleen op u ligt maar op meerdere in een groepje. Dit hoeft niet perse een nadeel te zijn. Als u met een (zaken)partner of in een groep sport met mensen die dezelfde doelen hebben, kan dit motiverend zijn en kunt u elkaar ondersteunen.

Buddy Package®
1x per week 1:2€ 149 p.p. per maand
2x per week 1:2€ 289 p.p. per maand

In een kleine groep zorgen wij er nog steeds voor dat u voldoende aandacht krijgt en dat u vooruitgang ziet bij uzelf! Daarnaast motiveert het als u anderen hard ziet sporten en hun doelen ziet behalen.

Privileged Group Training
1x per week 1:3-6€ 109 p.p. per maand
2x per week 1:3-6€ 199 p.p. per maand

Voor meer informatie over wat onze pakketten precies inhouden kunt u hier klikken. Of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.