LARS VAN DE WALLE

Co-owner en founder

Gedreven, ondernemend, oprecht, sociaal, doortastend

Over Lars

 

Met meer dan tien jaar ervaring in de fitnessbranche in verschillende disciplines en bij verschillende fitness-ondernemingen heeft Lars samen met mede-eigenaar Vincent Pursue Personal Training gestart. Zoals zij vinden dat Personal Training bedreven moet worden, uiten zij in hun luxe trainingsstudio.

Begeleiding bij Pursue betekent vooral maatwerk.  De klant staat centraal en vanuit dit uitgangspunt wordt gecoacht.

Door meer dan tien jaar ervaring als personal trainer en lesgeven voor verschillende opleidingsinstanties heeft Lars veel ervaring op kunnen doen met veel verschillende mensen die elk hun eigen uitdagingen hadden en hebben. Dat varieert van (top)sporters, ondernemers tot na-revaliderende mensen. Daarnaast heeft hij zelf op nationaal niveau handbal gespeeld, waar hij heeft leren omgaan met winst en verlies.

Lars zegt: Het belangrijkste wat een trainer zou moeten doen is de sporter centraal stellen. Veel te vaak wordt er in de personal training en fitness branche misleidend advies gegeven en de overtuigingen van de trainer zelf opgedragen aan een sporter.

Dit heeft volgens de visie van Pursue geen zin. Om consistent te kunnen bouwen aan iemands persoonlijke overtuigingen en mogelijkheden is het belangrijk dat er gewerkt wordt aan houdbare patronen. Daarmee niet gezegd dat een ieders mogelijkheden niet kunnen verschuiven.

Hierbij kiest Lars ervoor geen “quick fixes” te gebruiken, maar een solide, goed-onderbouwde manier van werken.

Geen hype-gevoelige informatie, of fancy marketing voor een wonderpil. Dit bestaat namelijk niet. Wat wel werkt: de combinatie van goed leren voeden, voldoende en goed leren bewegen en een goede mindset ontwikkelen. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat doelen wel gehaald worden.

Op zijn bucketlist staat: ooit meegaan als trainer op de Olympische Spelen.

Bel: 0172 576 898 of e-mail: info@pursuept.nl
Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Even voorstellen

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.