Personal trainer gezocht

In 3 maanden uw doelen behalen

Heeft u een personal trainer gezocht die goed bij u past, maar nog niet kunnen vinden? Kijk dan eens verder of Pursue Personal Training u aanspreekt. Onze personal trainers  zijn ervaren en gedreven in het begeleiden van sport en coaching. Wij helpen u écht met het nastreven van uw persoonlijke fysieke doelen. Onze bedrijfsnaam “Pursue” hebben we niet voor niets gekozen. We helpen u met nastreven, doorzetten, najagen, doorgaan en voortzetten. We volgen u en zitten u achterna. Dat is onze missie en dat alles doen we op een persoonlijke en verantwoorde manier. Op onze high end trainingslocatie in Alphen aan den Rijn kunt u zeer persoonlijke begeleiding en kwalitatief hoogstaande training verwachten. Personal trainer gezocht? Zoek niet verder, maak gelijk een afspraak.

ONZE PERSONAL TRAINING FILOSOFIE

Wij geloven dat het belangrijk is om lekker in uw vel te zitten: letterlijk en figuurlijk. Dit heeft een positieve invloed op alles in uw hele leven. Op werk, relaties, ambities en passies. Om lekker in uw vel te zitten is het belangrijk om lichaamsbewustzijn en een gezond energieniveau te creëren. Als u een personal trainer zoekt die u hierbij kunt helpen, dan staat Pursue Personal Training voor u klaar. Naast sporten volgens een persoonlijk trainingsplan, vinden wij goede voeding en een gezonde leefstijl net zo belangrijk. Al deze onderdelen nemen wij mee in uw personal training traject.

Personal training gezocht én gevonden bij Pursue. Dit kunt u verwachten:

  • Kleine setting een-op-een
  • High end trainingslocatie
  • Alles op afspraak
  • Meer mogelijkheden
  • Gericht op bewust en gezond
  • Kwaliteit en expertise
  • Trainen met vrienden of (zaken-)partners ook mogelijk
  • Uniek ONE Q programma

Personal trainer Waddinxveen

Bent u op zoek naar een professionele personal trainer in Waddinxveen en omgeving? Op zo’n 20 minuten rijden vindt u Pursue Personal Training. Tijdens een intake identificeren wij uw individuele doelen en stellen we een persoonlijk trainingsplan voor u op. Wij zorgen dat u gemotiveerd blijft en dat u verantwoord en zonder blessures uw fysieke doelstellingen daadwerkelijk realiseert! Neem contact op met Pursue voor een-op-een begeleiding van een personal trainer in de omgeving van Waddinxveen.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.