VINCENT VAN DER KORT

Co-owner en founder

Bevlogen, fanatiek, energiek, doorzetter, confronterend, geduldig, integer

Over Vincent

Oktober 2013 sloeg hij samen met Lars van de Walle de handen in één om zijn eigen “Pursue droom” na streven. Vincent is gepassioneerd in zijn vak en geniet ervan om échte resultaten met zijn cliënten te behalen.

Nadat Vincent op zijn 15e kennis maakt met fitness-/krachttraining raakt voelt hij zich binnen enkele weken sterker en fitter. Hij profiteert hier direct van tijdens zijn voetbaltrainingen en wedstrijden welke op dat moment zijn grootste passie zijn. Na het behalen van zijn MAVO diploma is Vincent gestart op het CIOS te Arnhem welke hij succesvol heeft afgerond als “Fitness- en Health Manager”. In 2003/2004 heeft hij een jaar fysiotherapie gestudeerd in Leiden, echter vond hij zijn passie in het begeleiden van mensen. Vincent heeft de nodige ervaring opgedaan als fitnessinstructeur en -manager waarna hij zich verder heeft ontwikkeld tot personal trainer.

Naast het trainen en coachen van zijn cliënten is Vincent zelf ook fervent sporter. Zo heeft hij de afgelopen jaren naar een aantal triathlons toe getraind. Daarnaast tennist hij nu graag en is hij een groot fan van diverse wintersporten. In de zomer(vakantie) windsurft en (perslucht)duikt hij graag.

Op zijn Bucket list staat al geruime tijd de wens om te gaan kitesurfen. Hij heeft zich voorgenomen om op korte termijn kennis te gaan maken met deze uitdagende sport.

Bel: 0172 576 898 of e-mail: info@pursuept.nl
Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Even voorstellen

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.