Personal training

Met personal training uw doelen behalen

Iedereen heeft met personal training verschillende doelen die hij/zij nastreeft. Pursue wilt u daar graag bij helpen. Tijdens een intake worden de individuele doelen geïdentificeerd en stelt uw personal trainer een schema op welke jullie 1-op-1 met elkaar zullen gaan volgen.

Wat krijgt u met Personal Training?

Bij Pursue krijgt u een toegewijde personal trainer die zorgt voor continuë motivatie en een trainingsopbouw die blessures helpt voorkomen. De realisatie van uw persoonlijke doelen staat bij ons centraal.

Het proces begint met een uitgebreide intake-procedure waarbij uw huidige fitheidsniveau, levensstijl en doelstellingen in kaart worden gebracht. Op basis van deze informatie stellen we een zorgvuldig afgestemd programma voor, dat in lijn ligt met de SMART-methodologie (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden). 

Een eigen trainingsprogramma

Dit individuele programma is niet statisch, maar een levend plan dat voortdurend wordt aangepast aan uw fysieke en mentale conditie op elk tijdstip. Of je nu vooruitgang boekt en klaar bent voor nieuwe uitdagingen, of dat je herstellende bent van een blessure en tijdelijk moet terugschalen, je programma wordt aangepast om ervoor te zorgen dat je consequent vooruitgang boekt en je doelen haalt.

Ons uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat onze sporters hun fitnessreis met zoveel mogelijk plezier beleven en zo min mogelijk risico op blessures lopen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw gezondheid en fitnessdoelen te bereiken op een manier die zowel uitdagend als veilig en duurzaam is.

Wat kost personal training?

Zie hieronder onze prijzen. Wil je meer weten over onze programma’s of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Personal Training 1:1
1x per week 1:1€ 259 per maand
2x per week 1:1€ 499 per maand
3x per week 1:1€ 719 per maand
4x per week 1:1Prijs op aanvraag
5x per week 1:1Prijs op aanvraag

Voor wie is personal training?

Het is voor iedereen die behoefte heeft aan het sporten met een personal trainer. Wilt u liever sporten met iemand anders erbij? Bekijk dan ons buddy package of onze small group trainingen. Bent u opzoek naar begeleiding bij het afvallen kijk dan eens op de pagina verantwoord afvallen en conditie opbouwen.

personal training

Zorg goed voor jezelf, bereik meer

Wij zijn ervan overtuigd dat het welzijn van je lichaam een cruciale factor is voor je werk, dromen en andere passies. Lichaamsbewustzijn en een gezond energieniveau zijn essentiële elementen voor succes. Als je volhardend bent, is er niets dat je tegenhoudt om je doelen te bereiken. Daarom weerspiegelt onze bedrijfsnaam ons motto: Pursue.

Wat is jouw drijfveer?

Iedereen heeft verschillende beweegredenen die hen aanzetten om te gaan sporten. De een wil afvallen om hun streefgewicht te bereiken, de ander heeft de focus op het opbouwen van spieren. Wat je individuele doelen ook mogen zijn, wij staan klaar om je te ondersteunen op je reis. Zo kunnen we je ook ondersteunen met voedingsadvies om jouw doelen sneller te bereiken.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.