Personal training

Met personal training uw doelen behalen

Iedereen heeft met personal training verschillende doelen die hij/zij nastreeft. Pursue wilt u daar graag bij helpen. Tijdens een intake worden de individuele doelen geïdentificeerd en stelt uw personal trainer een schema op welke jullie 1-op-1 met elkaar zullen gaan volgen.

Wat u krijgt met Personal Training?

Je krijg een personal trainer die zorgt voor Motivatie, een blessure voorkomende opbouw en het daadwerkelijk realiseren van deze doelen zijn bij Pursue van groot belang. Na de intake-procedure zal er tussen coach en klant een (SMART) programma worden voorgesteld. Deze programmering zal uiteraard doorlopend, afhankelijk van de fysieke en mentale fitheid van dat moment, worden bijgesteld. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat onze sporters met zoveel mogelijk plezier en zo min mogelijk kans op blessures hun doelen kunnen behalen.

Wat kost personal training?

Personal Training 1:1
1x per week 1:1€ 259 per maand
2x per week 1:1€ 499 per maand
3x per week 1:1€ 719 per maand
4x per week 1:1Prijs op aanvraag
5x per week 1:1Prijs op aanvraag

Voor wie is personal training?

Personal training is voor iedereen die behoefte heeft aan het sporten met een personal trainer. Wilt u liever sporten met iemand anders bekijk dan ons buddy package of onze small group trainingen. Bent u opzoek naar begeleiding bij het afvallen kijk dan eens op de pagina verantwoord afvallen en conditie opbouwen.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.