Testen

De maximale inspanningstest

Met de maximale inspanningstest van Pursue Personal Training wordt uw uithoudingsvermogen en getraindheid in kaart gebracht. De test wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde bewegingswetenschapper.

Wat u krijgt met Testen?

Voorafgaand aan de meting wordt de lichaamssamenstelling (gewicht, vetpercentage, spiermassa, ruststofwisseling) en de bloeddruk opgenomen. De maximale inspanningstest wordt op de fiets of de loopband uitgevoerd. Tijdens de test wordt volgens een vooraf gesteld protocol de intensiteit verhoogd om tot uw maximale hartfrequentie te komen.Tijdens de test wordt de hartslag geregistreerd en wordt de hoeveelheid lactaat (zuurrest van melkzuur) in het bloed gemeten. Hierdoor krijgt u na de test belangrijke informatie die u bij uw training kunt gebruiken, zoals de twee belangrijkste inspanningsdrempels en de hierbij behorende hartslagzones. Ook wordt er een berekening gemaakt van de maximale zuurstofopname (VO2max). Aan de hand van de test zal de bewegingswetenschapper in staat zijn om een persoonlijk programma samen te stellen om optimaal uw gewenste doelstellingen te kunnen behalen. Het is aan te raden om na een periode van training de test opnieuw uit te voeren, zodat we goed in kaart kunnen brengen welke progressie er gemaakt is.

Vragen of meer informatie?

Bel: 0172 576 898 of Mail: info@pursuept.nl
Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.