DE visie VAN PURSUE

Visie

Hard werken
combineren met plezier

Fitness is sport nummer 1 van Nederland, maar toch is het aantal uitvallers om verschillende redenen erg groot. De één omdat het gewenste resultaat niet behaald wordt, de ander omdat de motivatie afneemt naarmate het ondertussen februari is geworden of omdat het simpelweg niet leuk of uitdagend genoeg wordt bevonden.

Hier begint de visie van Pursue. Door samen te werken met een ervaren specialist willen we u niet alleen een goed resultaat geven, maar vooral ook een leuke ervaring, elke keer dat u bij ons in de studio bent. Door de momenten dat u bij Pursue bent, zal de motivatie een boost krijgen. Hierdoor lukt het u om de trainingsdoelen, voedingsadviezen en leefstijladviezen beter vol te houden en dus resultaat te boeken. Pursue gelooft niet in “quick fixes of wondermiddelen”, maar in goed afgewogen advies waar u als lid van onze club centraal staat. Dat betekent maatwerk op alle vlakken: training, voeding & mindset.

Even voorstellen

VOEDING EN GEZONDHEID

Body-awareness en een gezond energieniveau zijn daarvoor belangrijke succesfactoren. Door middel van de juiste adviezen op gebied van training, voeding, mindset en herstel is Pursue in staat om uw kwaliteit van leven een upgrade te geven. Wij denken dat voor de volhouder niks onmogelijk is als men het maar blijft nastreven, vandaar dat onze bedrijfsnaam eigenlijk niet per ongeluk ook precies onze filosofie is; Pursue.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.