Privileged group training

Besloten groepstraining in een zelf samengestelde groep van drie tot zes personen.

Bij dit revolutionaire product deelt u met drie tot vijf (zaken-)partners of vrienden/vriendinnen een personal coach. Kijk binnen uw vrienden- of relatiekring met wie en met hoeveel personen u dit zou willen doen. Met deze groep traint u in een privé ruimte zonder andere sporters.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wat betekent ‘Privileged Group Training’?

Privileged Group Training is een intensieve vorm van groepstraining waarbij je in een kleine groep van maximaal zes personen traint. Deze trainingen worden verzorgd door onze professioneel opgeleide instructeurs. Dankzij de kleinschalige opzet van de groep is er aanzienlijke persoonlijke aandacht voor iedereen, en is er volop ruimte voor wederzijdse motivatie en ondersteuning bij uitdagende oefeningen. Het biedt een uitstekend alternatief voor 1-op-1 sporten met persoonlijke begeleiding.

Wat houdt een groepsTraining in?

Tijdens de groepstraining train je samen met andere deelnemers onder leiding van een professionele coach. Een gemiddelde sessie duurt tussen de 45 en 60 minuten. In deze sessies worden elementen van zowel cardiotraining als krachttraining ingebouwd. Onze trainers streven naar het behouden van de juiste balans tussen deze twee onderdelen.

Voor wie is Privileged Group Training bedoeld?

Privileged Group Training is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of fitheidsniveau. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in het sporten binnen een kleine, sociale groepsomgeving. Als je op zoek bent naar intensievere persoonlijke begeleiding, dan is ons Buddy Package wellicht iets voor jou. Hiermee train je samen met een vriend of bekende onder begeleiding van een van onze trainers.

Wat zijn de kosten van Privileged Group Training?

Zie hieronder onze prijzen. Wil je meer weten over onze groepstraining mogelijkheden of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost privileged group training?

Privileged Group Training
1x per week 1:3-6€ 109 p.p. per maand
2x per week 1:3-6€ 199 p.p. per maand
3x per week 1:3-6€ 289 p.p. per maand
groepstraining bij pursue pt in alphen aan den rijn

Wat drijft jou?

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te beginnen met sporten. Het ene individu wil gewicht verliezen en een streefgewicht realiseren, terwijl de ander gericht is op het opbouwen van meer spiermassa. Wat jouw persoonlijke doelen ook zijn, we staan klaar om je te helpen deze te bereiken. We kunnen je tevens van advies voorzien op het gebied van voeding om je daarin verder te ondersteunen.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.