TESSA VAN HULST

Personal Trainer

Empatisch, motiverend, avontuurlijk, integer, creatief

Over Tessa

Na ruim tien jaar corporate life heeft Tessa het roer omgegooid en de beslissing genomen mensen persoonlijk te helpen om in beweging te komen. Beweging in de breedste zin van het woord, zowel fysiek als mentaal. Vaak is de wil er wel, maar ligt de uitdaging in het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Je wilt voldoende tijd besteden aan je werk, je familie, je sociale leven en het sporten. Minstens zo belangrijk is een gezonde balans in het voedingspatroon. Met vallen en opstaan én met de juiste coaching heeft zij zelf in de afgelopen jaren een weg gevonden naar die balans. Als uw coach helpt zij u graag ook die actieve en gebalanceerde leefstijl te vinden die het beste bij u past. Bijvoorbeeld na een zwangerschap, als u duurzaam fysiek en mentaal topfit wilt worden en blijven of als u (weer) lekker in uw vel wilt zitten bijvoorbeeld na een burn-out.

Altijd in voor een goed gesprek, houdt van fanatiek sporten & bewegen, goed & lekker eten, gezellige festivals, maar kan ook genieten van een rustige avond met familie en vrienden. Het trainen en begeleiden van mensen geeft haar energie. Deze energie gebruikt ze om samen met u toe te werken naar het behalen van uw persoonlijke doelstellingen. Naast professionele begeleiding biedt zij een luisterend oor met een vleugje empathie en een flinke dosis enthousiasme en gezelligheid tijdens een uitdagende training.

Tessa houdt ervan om de wereld verkennen; in binnen- en buitenland, maar ook net zo graag in haar woonplaats Amsterdam waar zij ook actief is als personal trainer en yogadocent. Ze probeert regelmatig nieuwe initiatieven op gebied van kracht-, conditionele of dance workouts, yoga, mobilitity en healthy food om zich te blijven inspireren en ontwikkelen op het gebied van sport en mindset. Het ultieme gevoel van leven. Verder groot fan van scuba-diving, tennis, wintersport, (kick-)boksen, krachttraining en heeft op haar bucketlist (en uit haar comfortzone): een crosstriathlon.

Bel: 0172 576 898 of e-mail: info@pursuept.nl
Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Even voorstellen

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.