DE STUDIO VAN PURSUE

Studio

De studio van Pursue
Een luxe personal training studio

Op 11 januari 2014 heeft Pursue Personal Training haar deuren geopend. De studio is gevestigd aan het luxe bedrijventerrein “Lions Parc” te Alphen aan den Rijn.
De studio is hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Enkel luxe cardio-apparatuur, diverse kracht- & functionele trainingsmaterialen, een prettige ontvangstruimte en privé douchegelegenheid.

Natuurlijk staat een goed ingericht trainingsprogramma centraal. Doordat wij continu de fitnesstrends volgen en onszelf ontwikkelen bent u verzekerd van een ervaring zoals Personal Training hoort te zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat Pursue in januari 2017 haar capaciteit heeft vergroot door uit te breiden naar het naastgelegen pand met een volledig nieuw uitgeruste ruimte.

Even voorstellen

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.