Small group training

Small group training met persoonlijke aandacht.

De naam zegt het al: in een kleine groep trainen met persoonlijke aandacht en dit alles tegen een betaalbare prijs. Ben je eerder op zoek naar 1 op 1 begeleiding? Kijk dan verder op de pagina personal training

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wat is Small group training?

Trainen met hoge intensiteit in een kleine groep onder professionele begeleiding van onze ervaren instructeurs. De grootte van de groepen zijn verschillend maar er zal niet met meer dan 6 personen tegelijkertijd in een groep worden getraind. Door de kleine samenstelling van de groep is er meer persoonlijke aandacht voor iedereen en kun je elkaar motiveren en extra pushen wanneer het zwaar wordt. Het is dus een goed alternatief voor 1-op-1 sporten met persoonlijke begeleiding

Wat doe je tijdens small group training?

Tijdens deze vorm van groepstraining krijg je samen met je groepsgenoten een professionele coach aangewezen die je bij elke training begeleidt. Een gemiddelde sessie duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Tijdens de small group training sessie staan zowel cardio als krachttraining centraal. De instructeur zal altijd een goede balans proberen te vinden tussen de twee.

Voor wie is small group training?

Small group training is voor iedereen geschikt. Er zijn daarom ook geen leeftijds of andere eisen waar je aan moet voldoen. Het enige wat belangrijk is dat je het leuk vindt om in een kleine groep met andere mensen te gaan sporten. Ben je op zoek naar wat meer persoonlijke begeleiding? Misschien is ons buddy package dan iets voor jou. Hierin trainen je samen met nog een andere vriend of kennis onder begeleiding van een van onze instructeurs.

Wat zijn de kosten van Small group training?

Bekijk hieronder onze prijzen. Heb je nog vragen of wil je meer weten over small group training? Neem dan contact met ons op.

Wat kost small group training?

Small group training
1x per week 1:3-6€ 109 p.p. per maand
2x per week 1:3-6€ 199 p.p. per maand
3x per week 1:3-6€ 289 p.p. per maand
small group training bij pursue pt in alphen aan den rijn

Wat is jouw motivatie?

In de praktijk zien we dat er een aantal redenen zijn voor mensen om te gaan sporten. Iedereen heeft zo zijn eigen doelen. De ene persoon heeft als doel afvallen en zijn of haar streefgewicht behalen en de ander wil juist meer spiermassa opbouwen. Ongeacht wat jouw doel is, wij helpen je om jouw doelen te halen. Hierin kunnen we jou ook ondersteunen door advies te geven op het gebied van voeding.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.