Fitness Leiderdorp

Behaal uw fitness doelen in 3 maanden 

Bent u op zoek naar Fitnessbegeleiding in de Regio Leiderdorp? Voor deskundige kennis, het realiseren van fysieke doelstellingen, persoonlijk advies en trainen in een comfortabele en luxueuze trainingsstudio, kies dan voor Pursue Personal Training in Alphen; dé beste keuze voor fitness in de omgeving van Leiderdorp.

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Wij behandelen onze klanten met de grootste zorg en aandacht. Samen met u streven wij ernaar om de gestelde doelen te behalen, of het nu gaat om het verliezen van gewicht of het opbouwen van spieren. Wij analyseren uw lichaam en stellen een op maat gemaakt plan op. Via onze gebruiksvriendelijke app kunt u eenvoudig bijhouden welke oefeningen u moet uitvoeren en uw voortgang volgen.

Wenst u meer informatie over fitnessmogelijkheden in de regio van Leiderdorp? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Persoonlijke Trainings of Trainingsbundels voor Twee

In de buurt van Leiderdorp biedt Pursue Personal Training diverse oplossingen op het gebied van fitness. Ons aanbod omvat een één-op-één begeleiding, waarin we samenwerken om uw fysieke doelstellingen duidelijk te stellen. Daarna ontwerpen we een op maat gemaakt trainingsprogramma dat u vervolgens met uw Personal Trainer probeert te bereiken.

We zijn ons ervan bewust dat velen stimulatie vinden in de gezonde concurrentie en aanmoediging tussen vrienden. Daarom heeft Pursue het ‘Buddy Package‘ ontwikkeld, speciaal gemaakt voor degenen die het motiverend vinden om samen met een partner, vriend of vriendin te sporten.

Fit en Gezond Leven

Fysieke activiteit is bevorderlijk voor de gezondheid. Het helpt u fit te blijven, geeft u meer energie, en verbetert ook uw concentratievermogen en mentale prestaties. Het definiëren van lichamelijke doelen en het nastreven ervan met professionele begeleiding kan cruciaal zijn. Daarnaast is een gebalanceerd, persoonlijk dieet ook belangrijk. Pursue kan nuttige inzichten en advies bieden op het gebied van voeding, in samenwerking met gespecialiseerde organisaties die ondersteuning kunnen bieden bij het ontwikkelen van persoonlijke voedingsplannen.

Waarom fitness bij Pursue personal training

  • Personal training mogelijk tot zes personen
  • Luxe trainingsstudio
  • Kwalitatief sport apparatuur
  • Werken op afspraak
  • Persoonlijke doelen nastreven
  • Hoog expertise niveau

Warm gelopen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijk samen uw haalbare doelen.

 

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.