WOUTER VAN DE HEUVEL

 Personal Trainer

Analytisch, educatief, betrokken, geduldig

Over Wouter

Personal training betekent voor Wouter: iemand op weg helpen naar een gezonder leven. In zijn trainingen geldt een no-nonsense aanpak die, naast dat de aanpak zoveel mogelijk evidence-based is, op maat aansluit bij de wensen en grenzen van de klant.

Wouter is sinds de start van Pursue betrokken bij het trainen van klanten en in kaart brengen van de conditie middels maximale inspanningstesten. Ondertussen heeft hij tien jaar ervaring met het trainen van klanten.

Wouter heeft een medische achtergrond. Na zijn afstuderen als fysiotherapeut heeft hij een universitaire opleiding tot bewegingswetenschapper afgerond op de VU (Vrije Universiteit te Amsterdam). Hierna is hij werkzaam geweest als onderzoeker op de Intensive Care van het VUMC.

Via deze route is Wouter terecht gekomen bij een organisatie die, in samenwerking met een aantal universiteiten (LUMC, Erasmus, TU Delft) en TNO, onderzoek doet naar de relatie tussen leefstijl en een aantal leefstijl-gevoelige ziekten. Denk hierbij aan Type II suikerziekte, hart- en vaatziekten en een paar soorten kanker, zoals darmkanker. Hier is hij vooral bezig met het coachen van mensen naar een gezonde leefstijl, maar is ook betrokken bij onderzoek naar type II suikerziekte.

Zijn hobby’s: wielrennen en krachtsport. Daarnaast is hij fanatiek fotograaf.

Bel: 0172 576 898 of e-mail: info@pursuept.nl
Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Even voorstellen

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.