Verantwoord Afvallen en Conditie Opbouwen

In 3 maanden jouw doelen behalen

Wil jij graag verantwoord afvallen en conditie opbouwen maar kun je wel wat hulp gebruiken. Dan ben je bij Pursue aan het juiste adres, in onze private gym in Alphen aan den Rijn helpen wij met het behalen van je doelen. Bij Pursue werk je samen met jouw personal trainer naar het resultaat, wat dit resultaat moet zijn bepalen we samen met jou. Velen gingen je al voor en hebben het vol kunnen houden, doordat we niet alleen in de gym jou steunen maar ook daarbuiten. Als je het even zwaar hebt of je motivatie is op een dieptepunt helpen wij je weer enthousiast te maken en te motiveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Pursue aanbiedt? Neem dan eens een kijkje bij de producten.

In onze private gym in Alphen ga je aan de slag met jouw personal trainer, op onze locatie maak je gebruik van moderne en professionele apparatuur en hebben we een privé douche beschikbaar.

Aan de slag met jouw training

Of je nou verantwoord wil afvallen en conditie wilt opbouwen, wil sporten om je fitter te voelen of meer spiermassa wil krijgen, wij helpen jou met het bereiken van je doel. Aan de hand van een persoonlijk trainingsprogramma helpen we jou je doelen te bereiken daarnaast helpen we jou ook met een voedingsschema. Naast 1-op-1 personal training kun je met een buddy package deal personal training volgen met je zakenpartner of één tot drie vrienden of vriendinnen. Hierbij is het uitgangspunt om één sessie per week met je buddy te volgen en één sessie werk je samen met een personal trainer aan je persoonlijke doelstellingen.

Waarom trainen bij Pursue?

  • Goed uitgeruste Private Gym
  • Trainen in een kleine setting
  • Training op afspraak
  • Opzetten van een plan om je doelstellingen te behalen
  • Jarenlange ervaring
  • Velen tevreden klanten gingen jou voor

Ja, ik zoek een personal trainer!

Wij geloven dat het voor jouw werk, ambities of verdere passies belangrijk is dat je goed in je vel zit. Body-awareness en een gezond energieniveau zijn belangrijke succesfactoren. Voor de volhouder is niets onmogelijk als je je doelen maar blijft nastreven. Vandaar dat onze bedrijfsnaam ook precies onze filosofie is. Pursue. Jouw personal trainer in Alphen aan den Rijn en omstreken.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.