Personal Training Alphen aan den Rijn

Op zoek naar personal training in Alphen aan den Rijn?

Zoek dan niet verder. Pursue Personal Training is al sinds 2013 actief voor ondernemers en particulieren. Met onze gedreven, behulpzame en zeer ervaren trainers stellen we een trainingsprogramma op die bij u past. Elke dag weer zijn wij druk bezig met het coachen en motiveren van onze klanten. Door het combineren van hard werken en plezier, doen wij er alles aan om te zorgen dat u de doelen haalt die we vooraf gesteld hebben.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk de mogelijkheden

Niet zomaar een sportschool

Bij Pursue Personal Training kunt u bouwen op persoonlijke begeleiding. Geen loze beloftes maar gewoon een goede, haalbare individuele fysieke doelstelling waar we in de komende periode naar toe werken. Met behulp van jouw schema houden we constant de voortgang in de gaten en sturen en we bij waar nodig. De begeleiding is altijd op jou afgestemd, wij kennen de uitdagingen van onze klanten.

High end trainingslocatie

Geen drukbezochte fitnessfabriek met een personal trainer, maar een high end trainingslocatie en persoonlijke begeleiding. Dat is wat Pursue Personal Training is! Onze missie is om u te begeleiden met het behalen van uw persoonlijke doelstellingen. Wij bieden personal training in Alphen aan den Rijn in onze eigen studio, hoogwaardig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Bij ons vindt u luxe cardio apparatuur, diverse kracht- & functionele trainingsmaterialen en privé douchegelegenheid.

Aan de slag met een buddy

Naast 1-op-1 personal training kun je met een buddy package deal personal training volgen met je zakenpartner of een vriend of vriendin. Met een buddy package deal heb je 1-3 keer per week intensieve personal training en kun je daarnaast de kosten met elkaar delen. Ook bieden wij besloten groepstrainingen aan in een zelf samengestelde groep van drie tot zes personen.

Ben jij op zoek naar personal training in Alphen aan den Rijn? Kom dan langs bij onze trainingsstudio voor een vrijblijvend intakegesprek of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Personal Training Alphen aan den Rijn bij Pursue PT

Voel je goed, presteer beter

Wij geloven dat het voor jouw werk, ambities of verdere passies belangrijk is dat je goed in je velt zit. Body-awareness en een gezond energieniveau zijn belangrijke succesfactoren. Voor de volhouder is niets onmogelijk als je je doelen maar blijft nastreven. Vandaar dat onze bedrijfsnaam ook precies onze filosofie is. Pursue. Personal training in Alphen aan den Rijn en omstreken.

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.