Fitness Waddinxveen

Bereik uw doelstellingen in slechts 90 dagen

Zoekt u een persoonlijke begeleider op het vlak van fitness in of rond Waddinxveen? Droomt u van vakinhoudelijke expertise, het realiseren van fysieke doelstellingen, maatwerk advies en sporten in een nette en luxueuze trainingsruimte waar alle comfort aanwezig is? Dan is Pursue Personal Training in Alphen dé plek voor uw fitnessbehoeften nabij Waddinxveen.

Wij bieden u alles wat u nodig heeft. Bij ons zijn klanten koning. Samen met u zorgen we ervoor dat alle gestelde doelen worden gerealiseerd, of het nu gaat om afvallen of het opbouwen van meer spiermassa. We analyseren uw lichaam en ontwikkelen een specifiek plan dat op u is aangepast. Dankzij onze app kunt u eenvoudig bijhouden welke oefeningen u wanneer moet doen en uw voortgang volgen.

Benieuwd naar de fitnessmogelijkheden in de buurt van Waddinxveen en wat wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via ons speciaal daartoe ontworpen contactformulier.

Persoonlijke Begeleiding of Partner Training Package

Bij Pursue Personal Training in Waddinxveen, bieden we een scala aan fitnessopties. Wij bieden één-op-één sessies, waarbij we samenwerken om uw fysieke ambities te identificeren en realiseren. Daar maken we een aangepast trainingsplan, dat u, samen met uw persoonlijke trainer, zal nastreven.

We begrijpen dat vaak een stimulans van buitenaf noodzakelijk is om gemotiveerd te blijven. Dit kan vaak worden gevonden bij vrienden die elkaar aansporen. Hiermee in gedachten hebben we het ‘Buddy Package‘ gecreëerd, speciaal voor diegenen die graag willen sporten met een partner of vriend(in).

Leef Een Gezond Leven

Fysieke activiteit heeft veel voordelen. Het maakt je fit, energiek en verbetert zowel je concentratievermogen als je geestelijke prestaties. Het nastreven van fysieke doelen vereist vaak professionele begeleiding, iets waar de trainers bij Pursue sterk in zijn.

Maar even belangrijk, en soms zelfs doorslaggevend, is uw eetpatroon. Bij Pursue hechten we niet enkel belang aan gepersonaliseerde training, maar ook aan gepersonaliseerd voedingsadvies. Wij werken samen met gespecialiseerde organisaties om naar behoren voedingsadvies te kunnen geven en ondersteunen.

Waarom Kiezen Voor Fitness met Pursue Personal Training

  • Personal training opties voor groepen tot zes personen
  • Exclusieve trainingsstudio
  • Hoogwaardige sportapparatuur
  • Beschikbaarheid op afspraak
  • Realiseren van persoonlijke fitness doelen
  • Hoog niveau van expertise

Bent u geïnteresseerd? Plan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw haalbare fitnessdoelen te bespreken.

 

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.