Fitness Leiden

Zoekt U een Persoonlijke Fitness Begeleider in de regio Leiden?

Heeft u behoefte aan professionaliteit, het bereiken van fysieke doelen, persoonlijk advies en een verzorgde, luxe trainingsstudio met alle voorzieningen? Kies dan voor Pursue Personal Training in Alphen voor uw fitness doeleinden in de regio Leiden.

We bieden alles wat u zoekt. Bij ons staat de klant centraal. Samen met u zorgen we ervoor dat we de gestelde doelen bereiken, of dat nu gewichtsverlies of spieropbouw is. We stellen voor iedereen een op maat gemaakt plan op, aangepast aan uw lichaam. Met onze app weet u gemakkelijk welke oefeningen u moet doen en wanneer, en kunt u uw voortgang volgen.

Wilt u meer informatie over fitness mogelijkheden in de regio van Leiden? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier.

Persoonlijke Begeleiding of Duo Training Pakket

Pursue Personal Training in Alphen aan den Rijn levert een scala aan fitnessoplossingen. Wij concentreren ons op één-op-één training, samenwerkend om uw specifieke fysieke doelstellingen te identificeren en te verwezenlijken. Hiervoor ontwikkelen wij een gepersonaliseerd trainingsplan dat u samen met uw personal trainer uitvoert.

We erkennen dat veel mensen een extra stimulans nodig hebben, wat vaak afkomstig is van vrienden die elkaar aanmoedigen. Daarom heeft Pursue een speciaal pakket ontwikkeld, het ‘Buddy Package‘, perfect voor diegenen die graag samen met een vriend of partner trainen.

Leef Fit en Gezond

Actief zijn brengt tal van voordelen met zich mee. Het leveren van energie, het verbeteren van concentratie en het verhogen van mentale prestaties. Het is essentieel begeleiding te hebben bij het stellen en bereiken van fysieke doelen. Even zo belangrijk, en in sommige gevallen zelfs belangrijker, is het behouden van een gezond dieet. Pursue kan ook hierin adviseren, dankzij onze samenwerking met gespecialiseerde organisaties die ondersteuning kunnen bieden in voedingsadviezen.

Waarom fitness bij Pursue personal training

  • Personal training mogelijk tot zes personen
  • Luxe trainingsstudio
  • Kwalitatief sport apparatuur
  • Werken op afspraak
  • Persoonlijke doelen nastreven
  • Hoog expertise niveau

Warm gelopen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijk samen uw haalbare doelen.

 

"Met plezier naar Pursue"

"Hoewel ik van nature geen fitness-type ben (hockey/ tennis/ skiën) ervaar ik de trainingen als zeer afwisselend en ga ik met plezier naar Pursue."

Lees verder >

Martijn Daniels

“kleinschalige club met aandacht voor klant”

“We hadden niet gedacht dat trainen zo leuk kan zijn en dat wij tijdens de vakantie de trainingen zelfs missen.’’

Lees verder >

Rene & Chris

"al vanaf het eerste begin bij Pursue"

“De ligging op een klein bedrijventerrein en de open structuur van het pand maken het makkelijk om de buitenlucht in te gaan."

 

Lees verder >

Hans Reinders

Kennismaken?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.